Bloom Smart Pot - Älykäs kukkaruukku

Bloom Smart Pot on älykäs, huippumoderni itsekasteleva kukkaruukku, joka huolehtii kasveistasi ammattifloristin tunnollisuudella.

Bloom Smart Pot -Älykäs itsekasteleva kukkaruukku

 

Bloom Smart Pot – älyruukku huonekasveille on moderni tekninen innovaatio joka huolehtii kasveistasi ja kertoo sinulle mitä kasvisi tarvitsee kukoistaakseen ja voidakseen hyvin. Älyruukussa kukkasi saa aina säännöllistä ja luotettavaa hoivaa. Se kastelee kukkasi automaattisesti sekä muistuttaa ravinteiden ja veden lisäämisestä sekä muista kukkasi hyvinvoinnin kannalta tärkeistä hoitotoimenpiteistä.

Bloom -kukkaruukut ovat erinomainen ratkaisu kotiin, vapaa-ajan asunnolle, toimistoon tai toimitiloihin, joissa kaivataan viherkasvien hyvää tuovaa vaikutusta, mutta ei ole mahdollisuutta säännölliseen kasteluun.

 

Älyruukku kastelee automaattisesti. bloom-smartpot-tuote-3

Bloom ruukut hoitavat kasviasi kertakastelulla, kasvin iästä koosta ja vaatimuksista riippuen muutamasta kuukaudesta jopa yli vuoteen. Älyruukku huomioi myös kasvien veden tarpeen vuodenajasta riippuen. Kasvukaudella älyruukku huolehtii kasvin runsaammasta kastelusta ja palaa normaaliin vedenannosteluun kasvukauden jälkeen.

Älyruukku muistuttaa ja pitää huolta.

Älyruukku mahdollistaa sopivan hoito-ohjelman juuri sinun ja kasvisi tarpeiden mukaan. Käyttäjällä on valittavana perushoitoon sopiva ohjelma, jossa huolehditaan kasvin veden saannista, ravinteista ja mullanvaihdosta. Vaihtoehtoisesti voidaan valita vuorovaikutteinen, palautetta antava ohjelma, joka huolehtii muista kasvin hyvinvointiin liittyvistä askareista.

Älyruukku palkitsee hoitajansa viestittämällä, miten huolellisesti hoito-ohjelmaa on toteutettu.

Bloom on moderni ja tyylikäs.

Huippumoderni ja tyylikäs älyruukku luo ympärilleen vaivatonta vihreyttä ja kaunista kukkaloistoa niin kotona, toimistossa kuin loma-asunnollakin. Saatavilla on kaksi värivaihtoehtoa, klassisen valkoinen ja tyylikäs musta.

Hoitaa kasvia kun olet lomalla tai matkalla.

Ollessasi lomalla tai muuten vain poissa kotoa, Bloom älyruukku toimii lomakastelijan tavoin ja hoivaa kasviasi varmistaen että palaat kotiin hyvinvoivaan vihreyteen.

Katso Bloom -ruukun tekniset tiedot tästä.

Bloom -kukkaruukut antavat parasta mahdollista hoivaa kasveillesi.
 

 

Joka kodin yrtit

Kasvien hoito-ohjeet